Laste tüli mänguväljakul lõppes kolmeaastase tüdruku surmaga

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaal lõppes laste tüli mänguväljakul traagiliselt.
Venemaal lõppes laste tüli mänguväljakul traagiliselt. Foto: Corbis / Scanpix

Venemaal tappis kaheksa-aastane poiss mänguväljakul väikese tüdruku, kes oli tema väikse õega mänguhoos tülli läinud.


Tragöödia toimus pühapäeva õhtul kell 18.30 Novosibirski oblasti Zelinini asula mänguväljakul, teatab dni.ru.

Kohalike võimuesindajate teatel oli poisi väike õde enne tülitsenud tapetud tüdrukuga ning poisi sõnul oligi tüli ajendiks tüdruku pussitamisele. Võimalik, et poisil on vaimseid probleeme, sest tema ema on psühhiaatriahaiglas arvel.

Tüdrukul oli kaks haava rindkeres ja kaks seljas. Ta suri enne kiirabi saabumist. Miilitsa arvates ei jõudnud meedikud õigel ajal kohale, kuna lähim kiirabibrigaad asub 50 kilomeetri kaugusel.

Tüdruku onu arvates oleks last olnud võimalik päästa, aga poisi ema viskas tüdruku põõsastesse, kui oli märganud, millega poeg hakkama sai.

Pärast traagilist vahejuhtumit piiravad kohalikud mehed maja, kus tüdruku tapnud poiss elab. Samuti ähvardatakse perele kätte maksta.

Maja lähistel on ööpäev läbi valves miilitsapatrull, kuid mundrimehed ei suuda ärritunud inimesi maha rahustada. «Omakohut pole vaja, püüdke aru saada, et ka seal peres on neli last, kellest üks on alles imik,» rääkis miilits.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles