Venemaa, Valgevene ja Serbia korraldavad ühisõppuse «Slaavi vendlus» (5)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vene kaitseministeeriumi teatel saadetakse Serbiasse ka kolm lahingumasinat BMD-2.
Vene kaitseministeeriumi teatel saadetakse Serbiasse ka kolm lahingumasinat BMD-2. Foto: Ryumin Alexander/ITAR-TASS

Rohkem kui 150 Ivanovo õhudessantdiviisi üksikluurepataljoni dessantvõitlejat osaleb ühisõppusel «Slaavi vendlus 2016», edastas täna Venemaa kaitseministeeriumi pressiosakond.

Rahvusvaheline taktikaõppus toimub 2. novembrist 15. novembrini Belgradi lähedal ning selles osalevad Vene, Valgevene ja Serbia allüksused.

«Rahvusvahelises õppuses «Slaavi vendlus» osaleb Venemaa poolt rohkem kui 150 dessantvõitlejat. Arvestades õppuse suunitlust ja mõtet, valiti selles osalema Ivanovo 98. õhudessantdiviisi üksikluurepataljoni võitlejad,» edastas ametkond.

Kaitseministeerium täpsustas, et lisaks isikkoosseisule saadetakse Serbiasse kolm lahingumasinat BMD-2, drooni Tahion meeskond, samuti neli ATV-d.

Esimene õppus «Slaavi vendlus» toimus mullu Novorossiiski lähedal Rajevski polügoonil õhudessantväe mägiühenduse baasis. Tänavu juhib õppust Serbia.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles