Putin kinkis USA märulitäht Seagalile kodakondsuse (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa president Vladimir Putin ja USA märulitäht Steven Seagal.
Venemaa president Vladimir Putin ja USA märulitäht Steven Seagal. Foto: AFP/SCANPIX

Venemaa president Valdimir Putin kirjutas täna alla otsusele, mis andis USA märulistaar Steven Seagalile Vene kodakondsuse, vahendab Guardian.

Seagali näol on tegemist järjekordse lääne kuulsusega, kes on saanud Vene passi.

Hollywoodi märulitäht ja judot armastav Putin on viimastel aastatel kirglikku sõprussuhet nautinud. Seagal kaitses ka Venemaa Krimmi annekteerimist 2014. aastal.

«Ta soovis seda järjepidevalt juba pikka aega,» sõnas Kremlini esindaja Dmitri Peskov ajakirjanikele. «Tema soojad tunded Venemaa vastu on üldteada, ta ei ole neid kunagi varjanud.»

Prantslasest veterannäitleja Gerard Depardieu sai vene passi 2013. aastal peale seda, kui ta Prantsusmaal maksudest kõrvale hoidumise tõttu Venemaale eksiili läks. Putin kinkis peale Krimmis tee joomist kodakondsuse ka USA poksijale Roy Jonesile, sama au osaliseks on saanud ka Ühendriikide võitluskunstide meister Jeff Monson. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles