Newyorklane Nicholas Horman: miks ma ei lähe valima

Kadri Veermäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicholas Horman.
Nicholas Horman. Foto: facebook.com

Mina nendel valimistel ei hääleta. Laenates nüüdseks surnud kuulsa näitleja George Carlini sõnu: kui ma neid inimesi ametisse ei vali, jääb mulle õigus rahulolematu olla.

Pigem võiks võita Donald Trump, sest Hillary võiduga näeme, kuidas meie riik jätkab sama allakäiku: rohkem on sõdu ning rohkem tsentraliseeritud võimu koondub keskpankade, kaubandusühenduste ja põhimõtteliselt iga huvigrupi kätte, kes käivad Clintoni kokteilipidudel. Hillary on nende soovide rahuldamiseks täpselt õige kvalifikatsiooniga.

Trumpi võiduga näeme vähemalt midagi teistsugust ning tema kõige väiksem saavutus oleks see, et ta suudab juhtida riigi sellisesse kriisi, et hakkaksid toimuma tõelised muutused. See, kuidas riigi koorekiht reageeris tema kandidatuurile, paljastab, et ta lihtsalt ei sobi selle vägeva riigi jaoks mõeldud plaanidega. Aeg on muutusteks ja kaoses puhkeb õitsele uus elu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles