Põgenev varas sai Austraalias noolega tagumikku (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vibu ja nool, millega varga pihta lasti.
Vibu ja nool, millega varga pihta lasti. Foto: Kuvatõmmis

Austraalias sai ebameeldiva üllatuse osaliseks murdvaras, kes üritas ärandada autot – vibuentusiastist sõidukiomanik võttis ta sihikule ning lennutas noole otse pahategija kannikasse.

Politsei andmeil murdis varas esmalt sisse Sydneys asuvasse majja ning haaras sealt kaasa sularaha ja autovõtmed. Samal ajal oma naisega kodus olnud peremees põrkas kurjategijaga kokku garaažis, kus too üritas tema masinaga välja tagurdada.

«Sel ajal, kui varas jooksis minema, võttis meeselanik aia ääres positsiooni sisse ning tulistas põgenejat vibuga, tabades teda kannikate ja alaselja piirkonda,» vahendas New South Wales`i osariigi politsei. Hoolimata pihtasaamisest õnnestus mehel siiski põgeneda ja teda otsitakse seni taga.

Kahtlusalune olevat kolmekümnendates eluaastates, oliivikarva jumega ja tätoveeringuga tumedajuukseline valgenahaline. Uurimise käigus võttis politsei enda valdusesse ka vibu ja noole.

«Majaomanik kuulub vibulaskmisklubisse ning on aktiivne sportlane,» selgitas jaoskonna detektiiv Dean Johnstone. 

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles