Taani põgenikekeskuses ähvardasid klounid lapsi relvadega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: AFP/SCANPIX

Peale seda, kui neli klounikostüümis meest kahte kaheksa-aastast tüdrukut relvadega hirmutasid, sõnas Lõuna-Jüütimaa politsei, et asi on läinud liiga kaugele, vahendab The Local.

Kaks tüdrukut viibisid Bolderslevi põgenikekeskuse mänguväljakul, kui neile lähenes neli klounikostüümides meest, kes lapsi nugade, kurikate ja mootorsaega hirmutama asusid, teatas Lõuna-Jüütimaa politsei.

Kõneisik Erik Lindholdti sõnul olid kaheksa aasta vanused tüdrukud põgenikekeskuse asukad ning olid peale intsidenti täielikus šokis.

Politseiraporti kohaselt peatasid neli meest põgenikekeskuse ees auto. Sealt väljudes tegi üks meest kõri läbilõikavat žesti ja karjusid tüdrukutele midagi, mida nad ei mõistnud.

«Toimunud on palju klounijuhtumeid, kuid see on neist kõige hullem. Praegusel juhul ületasid nad igasuguse piiri,» ütles Lindholdt TV2-le, lisades, et politsei võtab juhtumit väga tõsiselt. «See on kriminaalkuritegu, mitte mingi vemp.»

Politsei sõnul teatati juhtumist alles pärast viie tunni möödumist, seega on juhtlõngasid äärmiselt keeruline leida. Samuti ei ole ka kindel, kas relvad, millega tüdrukuid ähvardati, olid päris.

Lõuna-Jüütimaa korrakaitsjad menetlevad asja surmaähvardusena, mis tähendab süüdimõistmise korral kuni kahe aasta pikkust vangistust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles