USA poliitikavaatlejad hoiavad pilku Trump Toweril

Evelyn Kaldoja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donald Trumpi valimiskampaaniat juhtinud Kellyanne Conway sõnul on ajad praegu huvitavad ja vastsel võitjal käib ohtralt külalisi.
Donald Trumpi valimiskampaaniat juhtinud Kellyanne Conway sõnul on ajad praegu huvitavad ja vastsel võitjal käib ohtralt külalisi. Foto: Reuters/ScanPix

Kuniks Donald Trump veel ootab võimalust kolida Valgesse Majja, paistab tema ja ta meeskonna peakorteriks olevat kujunenud Trump Tower New Yorgis.

Selle kullasärasest fuajeest jõudis nädalavahetusel läbi käia isegi Briti euroskeptikute liider Nigel Farage. Nagu britt hiljem Twitterisse kirjutas, oli Trumpiga aja veetmine talle suur au ja tulevane riigipea täis häid ideid. «Ma olen kindel, et temast saab hea president,» kiitis Farage.

Trump Toweri fuajeest astus Washington Posti teatel läbi ka vasakpoolne dokumentaalfilmitegija ja aktivist Michael Moore. «Ma lihtsalt mõtlesin, et vaatan, kas ma saan Trump Towerisse ja sõita kuulsa eskalaatoriga,» selgitas ta kogunenud ajakirjanikele oma tuleku põhjust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles