Pihkvas oblastis hukkus vastasseisus politseiga kaks 15-aastast poissi (2)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Vene juurdluskomitee Pihkva oblasti peavalitsus algatas kriminaalasja juhtumi osas, kus kaks 15-aastast poissi tulistasid politseiautot, barrikadeerisid end ja võtsid endalt vastasseisus politseiga elu.

Juurdluskomitee sõnul saabus teade ühe maja juurde teadmata kadunud noorukit otsima saabunud politseiauto tulistamisest.

Kohalesaabunud uurijad tuvastasid, et Strugi Krasnõje alevikus barrikadeerisid kaks 15-aastast relvastatud noorukit end ühte majja. Korrakaitsjad pidasid nendega mitu tundi läbirääkimisi, kuid tulemusteta.

Hiljem teismelised keeldusid suhtlemast, mistõttu kavandati Pihkva oblasti rahvuskaardi erirühma operatsioon.  Pärast valgus-müra granaatide õhkimist toimunud rünnakut leiti mahalastud noorukid surnult. Nende isikud on tuvastatud, vanematega töötavad uurijad.

«Tragöödiat ei õnnestunud kahjuks vältida. Noorukid võtsid endalt elu. Praegu vaatavad uurijad sündmuspaika ja selle lähikonda üksikasjalikult üle. Määrati kohtumeditsiiniline ja surmajärgne psühholoogilis-psühhiaatriline ekspertiis. Uuritakse alkoholi või uimastite olemasolu noorukite veres,» teatasid Vene võimud.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles