Indialane helistas 125 korda seksiliini pähe politseile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prostituudid punaste Mumbai laternate piirkonnas Kamathipuras. Nii oma keha müümine kui ka seksiost on Indias seadusega keelatud, aga politsei vaatab sellele tihtipeale läbi sõrmede. Indias on riikliku AIDSi ennetuskeskuse sõnul 1.2 miljonit sekstöötajat.
Prostituudid punaste Mumbai laternate piirkonnas Kamathipuras. Nii oma keha müümine kui ka seksiost on Indias seadusega keelatud, aga politsei vaatab sellele tihtipeale läbi sõrmede. Indias on riikliku AIDSi ennetuskeskuse sõnul 1.2 miljonit sekstöötajat. Foto: PUNIT PARANJPE/AFP/Scanpix

Indias helistas meesterahvas 125 korda Mumbai politsei hädaabiliinile, nõudes seksi, kirjutas India Times.

Kui telefonikõne võttis vastu meessoost töötaja, ahistas helistaja ka neid, lubades vahekorda astuda nende abikaasa või tüdruksõbraga.

Alles pärast seda kui kõned olid jätkunud mitu tundi, informeerisid hädaabiliini töötajad sellest politseid. Hetkel püüab politsei kõnesid teinud meesterahvast kasutatud mobiiltelefoninumbri järgi tabada.

«Me veel ei tea, kas ta oli alkoholijoobes või lihtsalt pahatahtlik, aga sõnavara, mida ta kasutas, oli väga karm. Igakord kui kõnele vastas naine, tegi ta alatuid märkusi ja hakkas seksist rääkima. Samuti ahistas ta meesametnikke,» ütles politsei esindaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles