Turistist grupivägistamise ohver võib sattuda abieluvälise vahekorra tõttu Dubai vangi (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dubai, Araabia Ühendemiraatide kõige suurema elanikkonnaga linn.
Dubai, Araabia Ühendemiraatide kõige suurema elanikkonnaga linn. Foto: SCANPIX

Briti turisti, kes väidetavalt langes Dubais grupivägistamise ohvriks, võib oodata vanglakaristus, sest politsei esitas naisele abieluvälises vahekorras viibimise süüdistuse, vahendab The Telegraph. Lisaks peab 25-aastane briti kodanik katma oma taskust ligi 28 000 eurot kohtukulude katteks.

Naine sattus kahe briti mehe rünnaku ohvriks möödunud kuul, kui ta viibis Briti tabloidi The Sun teatel Dubais puhkusereisil. Hetkel on ta kautsjoni vastu vanglast väljas, aga maalt lahkuda ta ei tohi.

Naise sõnul meelitasid kaks briti meest ta hotellituppa, kes siis väidetavalt ta seal vägistasid, ise seda samal ajal filmides.

Naise perekonna sõnul lendasid mehed mõned tunnid pärast seda Suurbritanniasse tagasi.

Pärast juhtumi teatamisest politseile, sai ohvrist üllatuslikult süüalune, sest abieluväline seks on Araabia Ühendemiraatides seadusega keelatud.

«Nad võtsid ta passi ära,» kommenteeris väljaandele perekonnatuttav. «Hetkel viibib ta Dubais elava briti perekonna juures, aga tal on kabuhirm.»

Ühendkuningriigi välisministeeriumi sõnul püüavad nad toetada igati nii naist kui ka tema perekonda Suurbritannias.

Dubai on muutunud brittide jaoks populaarseks puhkuse veetmise sihtriigiks, kuid vahekorras olemist ja alkoholi tarbimist puudutavad seadused on selles islamiriigis väga karmid.

2008. aastal veetsid Jumeirahi rannas vahekorras olemiselt tabatud kaks britti Dubais kolm kuud vangistuses.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles