Hollandi politsei pidas Rotterdami lennujaamas kinni "segaduses" mehe

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AFP / Scanpix

Hollandi politsei pidas kinni Rotterdami lennujaamas neljapäeval terrorihäire põhjustanud "segaduses" kodutu mehe, teatas politsei reedel.

"Rotterdami politsei pidas kinni riigis ebaseaduslikult viibiva immigrandi, keda otsitakse seoses juurdlusega võimalikust terroriohust," öeldi politsei teates.

"Kahtlusalune on alalise elukohata ja meeleseisundilt segaduses 45-aastane mees, kes on varasemalt andnud politseile sarnaseid valeütlusi."

"Mees on arvatavasti seotud (politseile tehtud) teatega (võimalikust terroriohust) ning teda kuulatakse üle, sest politsei arvates võib tal olla väärtuslikku informatsiooni."

Relvastatud sõjapolitsei tugevdas lennujaamas neljapäeval julgeolekumeetmeid pärast anonüümset telefonikõnet võimalikust terroriohust, kirjutas Hollandi meedia. Automaatidega relvastatud ja kuulivestides politseinikud kontrollisid lennujaama ruume ning otsisid läbi mõned sõidukid ja bussid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles