Trump tühistas ootamatult kohtumise New York Timesiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donald Trump.
Donald Trump. Foto: Andrew Milligan/PA Images/Scanpix

President Donald Trump katkestas ootamatult tänaseks planeeritud kohtumise ajaleht New York Timesiga, mida ta on eelnevalt korduvalt kritiseerinud, kirjutab Reuters.

Täna hommikul kurtis Trump Twitteris ajalehe ebatäpse kajastuse ja vastiku tooni üle. Eile kohtus vabariiklasest kinnisvaramagnaat New Yorgis teletegelaste ja ajakirjanikega Washington Posti korraldatud sessioonil, mida kirjeldati kui pingelist, aga üldiselt siiski aupaklikku.

Presidendikandidaadina oli Trump kriitilisele meediakajastusele kärme vastama. Ühel hetkel keelas ta nii Postil, Buzzfeedil kui Politicol kriitiliste kommentaaride tõttu enda kampaaniaüritustele pääsu.

«Ma tühistasin kohtumise New York Timesiga, kuna nad muutsid viimasel hetkel kohtumise tingimusi. See ei ole kena,» postitas Trump. «Ehk lepime millalgi kokku uue kohtumise, kuid vahepeal jätkavad nad minu kohta ebatäpselt ja vastikus toonis kirjutamist.»

Ajalehe kõneisiku väitel ei olnud väljaanne teadlik kohtumise tühistamisest Trumpi postituse nägemiseni. Trumpi meeskond üritas eile kohtumise tingimusi muuta, et vestluse sisu ei avaldataks, kuid väljaanne keeldus.

Trump ei ole pärast oma valimisvõitu 8. novembril senini pidanud tavapärast pressikonverentsi oma tegevuskava selgitamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles