Ukraina õpetaja üritas 13-aastast tüdrukut 10 000 dollari eest maha müüa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tüdrukut maha müüa üritanud õpetaja.
Tüdrukut maha müüa üritanud õpetaja. Foto: Arsen Avakovi Facebook

Ida-Ukraina politsei võttis vahi alla õpetaja, kes väidetavalt üritas 13-aastast tüdrukut 10 000 dollari (9426 eurot) eest maha müüa.

Tüdruk elas Harkivi oblastis orbudele ja rasketest oludest pärit lastele mõeldud internaatkoolis, kirjutab BBC. Ukraina siseminister Arsen Avakov andis juhtumist teada Facebooki vahendusel, lisades teate juurde ka 52-aastase õpetaja ja lapse pildid. Avakovi sõnul oli politsei õpetaja tegevust juba neli kuud jälginud.

Avakov lisas, et tüdruku ostmisest huvitav isik oli vihjanud sellele, et teda võidakse kasutada organidoonorina. Ostja uuris õpetajalt tüdruku tervise kohta ja maksis fotode ja tervisedokumentide nägemise eest tuhat grivnat (37 eurot ).

Ukraina meedia teatel on kahtlusaluse nimi Galina Kovalenko. Tegemist on ukraina ja vene keele ning kirjanduse õpetajaga, kellel on staaži rohkem kui 20 aastat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles