Vene piiri rikkuda üritanud vietnamlane põgenes Pihkva kohtust

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Illegaalsete migrantide ajutine laager MOskvas.
Illegaalsete migrantide ajutine laager MOskvas. Foto: Andrei Stenin/RIA Novosti/Scanpix

Vietnami kodanik, kes kavatses Pihkva oblastis ebaseaduslikult Vene piiri, põgenes pärast kohtuotsuse kuulutamist kohtusaalist, edastas Venemaa julgeolekuteenistuse piirivalvepeavalitsuse Pihkva oblasti osakond.

19. novembril pidas Vene piirivalvevahtkond Pihkva oblasti Põtalovo rajooni Gavrõ asula lähedal kinni neli vietnamlast ja kaks venelasest smugeldajat. Migrandid liikusid piiri suunas autoga. Neil ei olnud dokumente, mis lubaksid piiritsoonis viibida.

Pärast haldusmenetluslikke meetmeid võeti kõik kinnipeetud 21. novembril Põtalovo rajoonikohtu otsusel vastutusele. Kuid juba pärast otsuse kuulutamist õnnestus ühel vietnamlasel otse kohtusaalist põgeneda. Sellest teavitasid piirivalvureid siseministeeriumi töötajad.

Vähem kui kaks tundi pärast põgenemist peeti vietnamlane Pihkva vaksalis taas kinni ja anti üle kohtuotsuse täideviimiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles