Eesti ja Ukraina tihendavad propaganda vastast koostööd (4)

Kerstin Meresma
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ukraina kaitseväe juhataja armeekindral Viktor Muženko ja Eesti kaitseväe juhataja kindralleitnant Riho Terras
Ukraina kaitseväe juhataja armeekindral Viktor Muženko ja Eesti kaitseväe juhataja kindralleitnant Riho Terras Foto: Eesti Kaitsevägi

Eestit külastav Ukraina kaitseväe juhataja armeekindral Viktor Muženko ja Eesti kaitseväe juhataja kindralleitnant Riho Terras kinnitasid kaitseväe peastaabis peetud pressikonverentsil, et tihe koostöö kahe riigi vahel jätkub.

Terras sõnas, et Eesti loodab koostööst Ukrainaga saada sõjategevuse kogemust aktiivsest konfliktipiirkonnast. Pressikonverentsile eelnenud kohtumisel arutati ka tihedat koostööd erioperatsioonide alal.

Muženko ootab koostööst Eestiga küberturvalisuse ja propagandavastase tegevuse arendamist. Ukrainas soovitakse Eesti aga samuti ka teiste riikide eeskujul välja töötada Kaitseliidule sarnane vabatahtlike ühendus.

Muženko sõnas, et seoses Donald Trumpi USA presidendiks saamisega ei ole Ukraina oma kaitsepoliitikat üle vaadanud ega plaani seda ka muuta.

Külastusel viibides istutas Muženko kaitseväe peastaabi juurde tammepuu.

Kindral tänas Eestit jatkuva toetuse eest. 

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles