USAs Ohio ülikoolis viidi rünnaku järel haiglasse kaheksa inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei Ohio ülikooli juures.
Politsei Ohio ülikooli juures. Foto: Andrew Welsh-Huggins/AP/Scanpix

USAs toimetati esmaspäeval Ohio ülikoolis toimunud rünnaku järel haiglasse kaheksa inimest; kahtlusalune lasti maha ja olukord on nüüdseks kontrolli all, teatasid võimud ja ülikooli ametnikud.

«Sündmuspaik on nüüd turvaline. Kõik Columbuse linnakus täna toimuma pidanud tunnid on tühistatud,» teatas eriolukordade amet OSU.

«Ohvrite vigastuste seas on pussitamishaavad, sõidukilt löögi saamise tagajärjel tekkinud ja muud vigastused, mida veel hinnatakse,» öeldi ülikooli avalduses.

Columbuse tuletõrjeameti esindaja Rebecca Diehmi sõnul toimetati haiglasse kaheksa inimest. Haiglate teatel pole ühegi vigastatu seisund eluohtlik.

Ülikool saatis kohaliku aja järgi esmaspäeva hommikul välja teate, et ülikoolilinnakus tegutseb aktiivne tulistaja.

Ülikooli pressiesindaja Ben Johnson teatas hiljem, et mõnele vigastatule sõideti otsa autoga ja teisi pussitati. Seda kinnitas hiljem ka politsei. Anonüümsust palunud politseiniku sõnul pole ühtegi viidet, et kahtlusalune oleks kedagi tulistanud.

Olukord kestis umbes kaks tundi.

Columbus on Ohio ülikooli keskus ning seal elab pea 60 000 tudengit. Tegemist on riigi ühe suurima ülikooliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles