Seksitööstus nõuab aina rohkem Nigeeria naisi

Hanna-Hulda Reinkort
, välisuudiste toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nigeeriast pärit migrandid moodustavad 2016. aastal Itaaliasse saabunutest 21 protsenti, olles seega konkurentsitult kõige suurearvulisem rahvusrühm.
Nigeeriast pärit migrandid moodustavad 2016. aastal Itaaliasse saabunutest 21 protsenti, olles seega konkurentsitult kõige suurearvulisem rahvusrühm. Foto: ANDREAS SOLARO/AFP/Scanpix

Iga kuu saabub Euroopasse sadu Nigeeria naisi, kes loodavad panna siin aluse uuele, ilusamale elule. Tegelikult saab neist aga peagi osa aina kasvavast seksitööstusest, kirjutab uudisteagentuur AFP.

Itaalia lõunaosa sadamates, kuhu saabub iga päev massiliselt Aafrika riikidest pärit migrante, ootavad inimkaubitsejad neid juba ees. ÜRO põgenikeagentuuri hinnangul jõudis näiteks ainuüksi oktoobrikuu jooksul Itaaliasse 27 313 migranti.

Püüda neid noori Nigeeria tüdrukuid smugeldajate mõjusfäärist välja saada on aga tihtipeale Itaalia politseile ületamatu ülesanne. Vastuvõtukeskusesse jõudes tulevad smugeldajad neid kohe otsima ja üldjuhul on ainus asi, mida sealsed töötajad teha saavad on anda neile taskusse hädaabinumber, kuhu nad igal ajal helistada võivad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles