Merkel: Saksamaa peab Venemaa küberrünnakutega harjuma (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
German Chancellor Angela Merkel attends a joint statement with the Prime Minister of Albania, Edi Rama, prior to a meeting at the chancellery in Berlin, Germany, Monday, Nov. 28, 2016. (AP Photo/Michael Sohn)
German Chancellor Angela Merkel attends a joint statement with the Prime Minister of Albania, Edi Rama, prior to a meeting at the chancellery in Berlin, Germany, Monday, Nov. 28, 2016. (AP Photo/Michael Sohn) Foto: Michael Sohn/AP

Venemaa küberrünnakud on Saksamaal nii igapäevased, et sakslased peaksid õppima nendega toime tulema, ütles kantsler Angela Merkel teisipäeval viitega rünnakule, mis jättis ligi miljoni Deutsche Telekomi klienti internetita.

Merkel tunnistas, et ei tea, kes rünnaku läbi viis, kuid niisugused küberrünnakud või hübriidkonfliktid, nagu neid Venemaa doktriinis tuntakse, on muutunud osaks igapäevaelust ja me peame õppima nendega toime tulema.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles