Abhaasia promob end Boney M'i abil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Boney M'i laulja 2010. aasta juulis esinemas Palestiina muusikafestivalil Ramallah's.
Boney M'i laulja 2010. aasta juulis esinemas Palestiina muusikafestivalil Ramallah's. Foto: SCANPIX

Seitsmekümnendate diskobändi Boney M laulja Sheyla Bonnick jätkab täna visiiti Abhaasias, kus ta eile andis kontserdi, mis kohalike võimude sõnul peaks separatistlikku Gruusia piirkonda välismaal tuntumaks tegema.

Eile Suhhumis toimunud kontserdil Boney M'i hitte esitanud Bonnick kirjeldas kohaliku uudisteagentuuri sõnul abhaaslasi soojade ja külalislahkete inimestena ja veedab tänase päeva vaatamisväärsustega tutvudes, vahendas AFP.

«See on väga tähtis meie riigi reklaamimise seisukohast väljaspool Abhaasiat,» ütles regiooni kultuuriminister Nugzar Logua uudisteagentuurile Apsnypress.

Bonnick on pärast Boney M'i lagunemist üks paljudest lauljatest, kes esitavad maailma eri paigus vokaalinstrumentaalkollektiivi lööklaule nagu «Rasputin» ja «Daddy Cool».

Ansambli liikmed on ka varem Gruusia konfliktiga seotud olnud. 2007. aastal korraldasid Gruusia võimud Lõuna-Osseetia piiri lähedal kontserdi, kus esines Boney M'i laulja Marcia Barrett.

Abhaasia ja Lõuna-Osseetia kuulutasid end iseseisvaks 2008. aastal pärast Vene-Gruusia sõda. Venemaa on mõlemasse piirkonda alaliselt oma väed viinud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles