Newyorklased ei taha maksta Melania Trumpi turvamise eest miljon dollarit päevas (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Perekond Trump.
Perekond Trump. Foto: CHIP SOMODEVILLA/AFP

Ligi 100 000 inimest on andnud petitsioonile allkirjad, kus palutakse USA presidendiks valitud Donald Trumpi abikaasal Melania Trumpil asjad kokku pakkida ja New Yorgist ära kolida.

Melania Trump kavatseb erinevalt abikaasast jääda koos poja Barroniga tolle kooliaasta lõpuni kodulinna ning see toob linnaelanike jaoks kaasa enneolematud julgeolekukuud.

Tavaliselt kolib uueks presidendiks valitud isiku perekond koos temaga Washingtoni Valgesse Majja, kuid proua Trump seda teha ei taha - New Yorgi maksumaksjate jaoks tähendab see umbes miljoni dollari (0,94 miljonit eurot) suurust julgeolekukulu päevas,» kirjutab Briti väljaaanne The Independent.

Uue petsitsiooni autorid paluvad New Yorgi linnapeal Bill De Blasiol ja New Yorgi kuberneril Andrew Cuomol keelduda maksmast Trumpi naise turvakulusid. Praegu elab perekond Manhattanil Trump Toweri nimelise kõrghoone katusekorteris.

«New Yorgi maksumaksjad keelduvad maksmast üle ühe miljoni dollari pähevas, et Melania Trump saaks jääda, kirjutasid autorid. «Kui see on otsus on tehtud nende kahe vahel, siis peaksid nemad selle eest ka tasuma. New Yorgi maksumaksjate dollareid võiks kasutada pigem teede, koolide, uute töökohtade ja muude kulude jaoks.»

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles