USA võimud said kätte FBI ühe tagaotsituma mehe

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marlon Jones.
Marlon Jones. Foto: /AP

USAs Los Angeleses said föderaalvõimud kätte, kes on arvatavasti üks Föderaalse Juurdlusbüroo (FBI) üks tagaotsituimaid isikuid. Marlon Jonesi nimeline mees kuulutati tagaotsitavaks pärast üht oktoobris peetud sünnipäeval toimunud tulistamist.

Rivaalitseva rühmitusega läks arveteklaarimiseks peo varahommikustel tundidel ning tulistamise käigus sai 15 inimest surma ja kümme toimetati haiglasse, kirjutab uudisteagentuur Reuters.

Võimude teatel on pikaaegse kriminaalse karjääriga Jones Jamaical sündinud ning viibib Ühendriikides ebaseaduslikult. Ta on oma tegeliku isiku varjamiseks kasutanud hulga valenimesid, valesünnikohti ja -päevi.

FBI sõnul lisasid nad Jones'i kõige tagasiotsitumate isikute nimekirja alles selle nädala neljapäeval, kuid juba päev hiljem ta tabati. Kahtlusalune võeti kinni jälituse käigus, täpsustas FBI Los Angelese büroo Twitteris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles