Saksamaal vahistati vägistamises ja mõrvas kahtlustatav afgaan

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Steve Parsons/PA Wire/PA Images/Scanpix

Saksamaal vahistati Afganistani päritolu sisserändaja, keda kahtlustatakse 19-aastase naistudengi vägistamises ja mõrvas.

Kahtlusalune vahistati reedel pärast seda, kui tema DNA avastati kuriteopaigalt. Freiburgi võimude andmetel saabus 17-aastane noormees Saksamaale 2015. aastal.

Meditsiinitudengist neiu laip avastati Dreisami jõe kaldalt. Lahkamisel tuvastati, et neiu vägistati ja seejärel uputati. Noor naine oli läinud reede õhtul tudengipeole ja pidi rattaga sealt koju sõitma.

Saksamaa meedias on võigas lugu saanud suureks uudiseks ja vallandanud tormi sotsiaalmeedias. Oletatud on ka seotust teise samalaadse mõrvaga. Endingeni metsast leiti novembris 27-aastase naise laip, keda oli samuti vägistatud.

Oletatud on ka seotust teise samalaadse mõrvaga. Endingeni metsast leiti novembris 27-aastase naise laip, keda oli samuti vägistatud.

Esialgu pole politsei kahe mõrva vahel siiski seoseid leidnud.

Möödunud kuul vahistas Saksmaa politsei seitse Afganistani päritolu sisserändajat, keda kahtlustatakse Iraani teismelise korduvas grupivägistamises põgenikelaagris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles