Putin: Trumpi tarkust näitab edu äris (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa president Vladimir Putin.
Venemaa president Vladimir Putin. Foto: BRENDAN SMIALOWSKI/AFP/Scanpix

Äris suurt edu saanud USA tulevane president Donald Trump on kiiresti mõistmas oma uue ametiga kaasnevat vastutust, ütles Vene president Vladimir Putin.

«Trump oli ärimees ja ettevõtja. Praegu on ta juba riigimees, maailma ühe juhtiva majandusliku ja sõjalise jõu juht. Edu äris näitab, et ta on tark mees,» ütles Putin telesaates Itogi Nedeli.

«Kui ta on arukas inimene, siis mõistab ta üsna kiiresti suuremat vastutust, mis selle ametiga kaasneb. Meie usume, et ta hakkab tegutsema täpselt neilt positsioonidelt,» lisas Vene riigipea.

Katsed luua unipolaarset maailma on läbi kukkunud ning jõudude globaalne tasakaal on järk-järgult taastumas, rääkis Putin samas teleusutluses.

«Olukord on muutumas. Usun, et kellelegi ei ole enam saladus, et paljud meie partnerid eelistavad juba pöörduda rahvusvahelise õiguse poole, sest jõudude üleilmne tasakaal on vältimatult taastumas,» leidis ta. «Katsed luua unipolaarset maailma on läbi kukkunud. Me elame juba teistsuguses dimensioonis.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles