Venemaal sai liiklusõnnetuses surma 11 last

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Venemaal Handi-Mansimaa autonoomses ringkonnas sai pühapäeval liiklusõnnetuses surma 12 inimest, kellest 11 olid lapsed, teatas kohalik politsei Interfaxile. Vigastatuid on 20.

Õnnetus juhtus Hantõ-Mansiiski ja Tjumeni vahelisel maanteel ja sellesse sattusid sportvõimlejaid vedanud buss, veok ja kaks autot.

«Esialgsetel andmetel hukkus lapsi vedanud bussi, kahe auto ja veoki kokkupõrkes 12 inimest,» teatas Handi-Mansimaa ringkonna prokuratuur. Politsei pressiesindaja ütles varem, et enamik ohvritest on lapsed vanuses 12-14.

«Bussijuht oli teel Hantõ-Mansiiskist Neftejuganskisse. Seni teadmata põhjustel keeras buss külje ette ja veok sõitis sellele külje pealt sisse,» lausus ta.

Ringkonna siseministeeriumi teatel sai viga 25 inimest.

Vene juurdluskomitee ei osanud veel õnnetuse põhjust öelda, ent uurib erinevate faktorite, sealhulgas halva nähtavuse ja ilmaolude mõju. Juhtunuga seoses on alustatud kriminaaljuurdlust paragrahvi alusel, mis puudutab liiklus- ja ohutuseeskirjade rikkumist, millega põhjustati kahe või rohkema isiku hukkumine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles