Pildid ja video: Pakistani hotellipõlengus hukkus vähemalt 11 inimest

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pakistani sadamalinnas Karachis hukkus täna Regent Plaza hotelli põlengus vähemalt 11 inimest, kellest neli on naised, ja üle 50 inimese sai vigastada.

Abcnews.go.com teatel sai tulekahju alguse täna varahommikul hotelli köögist ja tuli levis, kuna töötajad ei suutnud sellele piiri panna.

Hotellipõleng Pakistanis Karachis
Hotellipõleng Pakistanis Karachis Foto: AFP PHOTO / RIZWAN TABASSUM/Scanpix

Karachi Jinnahi haigla arsti Semi Jamali sõnul sai mitu välisriigist pärit turisti raskeid põletushaavu ning hukkunud kaotasid elu eelkõige põlengusuitsu sissehingamise ja lämbumise tagajärjel.

Enamik Pakistani hotelle ei vasta rahvusvaheliselt kehtestatud turvanõuetele ja selle tõttu on seal hotelliõnnetused võrdlemisi sagedased.

Pakistani ja lääne meedia teatel kasutasid hotellikülastajad kokkuseotud voodilinu, et nad saaksid tulekahju eest aknast alla ronida.

Hotellipõleng Pakistanis Karachis
Hotellipõleng Pakistanis Karachis Foto: AFP PHOTO / RIZWAN TABASSUM/Scanpix

Tulekahju lahvatas varahommikul, mil enamik turiste magas ja hotellitöötajad alles alustasid tööd. Kohale saabunud päästetöötajatel oli osade turistideni jõudmine raskendatud, kuna kahjutuli liikus kiiresti edasi.

Karachi politsei esindaja Taqueer Naeemi teatel ei ole tulekahju tekkepõhjus veel selgunud, uurimine jätkub. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles