Libauudises ähvardas Iisrael Pakistani tuumarünnakuga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Khawaja M. Asif.
Khawaja M. Asif. Foto: Mihhail Japaridze/TASS/SCANPIX

Pakistani kaitseminister reageeris sotsiaalmeedias avaldatud libauudisele, mille kohaselt ähvardas Iisrael Pakistani tuumalöögiga.

Kaitseminister Khawaja Asif reageeris uudisteportaalis AWDNews avaldatud libauudisele «Iisraeli kaitseminister: Kui Pakistan saadab maaväed Süüriasse, hävitame selle riigi tuumarünnakuga».

«Iisraeli kaitseminister ähvardab tuumalöögiga Pakistani tema rolli tõttu Süürias Daeshi (sunniitliku äärmusrühmituse ISIS akronüüm - toim) vastases sõjas. Iisrael unustab, et ka Pakistan on tuumariik,» kirjutas kaitseminister Twitteris.

Mitmed väljaanded tõlgendasid Pakistani kaitseministri säutsu aga Pakistani-poolse ähvardusena. Riigi kaitseministeeriumi kinnitusel pole aga Asif Iisraeli kunagi tuumarünnakuga ähvardanud.

Hiljem tegi Asif teisegi postituse, milles kinnitas, et Pakistani tuumaprogramm on üksnes heidutuseks ja tema kodumaa vabaduse kaitsmiseks. «Me soovime eksisteerida koos rahus nii oma regioonis kui ka kaugemal,» vastas Asif väljaandele New York Times.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles