Video: Ontario teed muutusid kiire temperatuurilanguse tõttu uisuväljadeks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uisutajad
Uisutajad Foto: Justin Tang/The Canadian Press/PA Images/Scanpix

Kanadas Ontarios oli talvetorm, mis tõi kaasa tugeva tuule ja vihma, kuid temperatuur hakkas siis kiiresti langema, muutes teedel-tänavatel oleva vee jääks ja tekitades uisuväljad.

Libedate teede tõttu muutus autosõit ohtlikuks ning elanikud tõmbasid jalga uisud, et kiiresti edasi liikuda saaks, edastab The Guardian.

Meteoroloogide teatel katab Ontario teid umbes 15 millimeetri paksune jääkiht, mis on põhjustanud mitmeid liiklusõnnetusi ja jalakäijate kukkumisi.

Kohalike elanike sõnul sadas jäävihma, mis maapinnal madala temperatuuri tõttu jääks muutus ning tavalise liikumise võimatuks tegi.

Kuid nutikad ontariolased ei lasknud end looduse vingerpussist heidutada, vaid panid uisud alla ja naudivad uisutamist. Paljud neist postitasid sotsiaalmeediasse fotosid ja videoid, millel neid on näha uisutamas.

Uisutaja
Uisutaja Foto: Darren Calabrese/The Canadian Press/PA Images/Scanpix

Vastu USA piiri ja Suure järvistu juures asuv Ontario provints on Kanada kõige suurema rahvaarvuga osa, seal elab üle 13 miljoni nimese. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles