Putin saatis Trumpile veel ühe sõnumi (25)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donald Trumpi (paremal) ja Vladimir Putini suudlust kujutav grafiti Leedu pealinnas Vilniuses.
Donald Trumpi (paremal) ja Vladimir Putini suudlust kujutav grafiti Leedu pealinnas Vilniuses. Foto: INTS KALNINS/REUTERS/Scanpix

Venemaa president Vladimir Putin saatis USA presidendiks valitud Donald Trumpile jõulu- ja uue aasta õnnitluse, avaldades lootust kahe riigi suhete taastamisele.

«Õnnitlusläkituses avaldas Vene riigipea lootust, et pärast Trumpi presidendiametisse asumist suudavad kaks riiki pragmaatilises ja konstruktiivses võtmes tegutsedes astuda tegelikke samme sõbraliku koostöö taastamiseks ja viia koostöö rahvusvahelisel areenil kvalitatiivselt uuele tasemele,» seisis Kremli pressiavalduses.

«Tõsised piirkondlikud ja üleilmsed väljakutsed, millega meie riikidel tuleb kokku puutuda, kinnitavad ilmekalt, et Vene-USA suhted on tänapäeva maailma stabiilsuse ja julgeoleku tähtis mõjur,» märkis Putin läkituses.

Kommentaarid (25)
Copy
Tagasi üles