Itaalia katoliku preestrit süüdistatakse orgiate pidamises

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krutsifik Itaalia põhjaosas asuva Padua linna katoliku kirikus.
Krutsifik Itaalia põhjaosas asuva Padua linna katoliku kirikus. Foto: Pascal Deloche / Godong/ Scanpix

Itaalias on uurimise all sutenöörist katoliku preester, keda süüdistatakse kiriku pastoraadis orgiate korraldamises.

Lisaks süüdistatakse teda oma armukeste - vähemalt 15 naise - kupeldamises kasutades naisevahetuse veebilehti, vahendab The Times.

48-aastasel Padua linna preester Andrea Continil olid ära peidetud ka pornograafilised koduvideod, mida ta hoidis paavstide nimedega plaadikaante vahel.

Preester võttis väidetavalt oma naissoost sõpru kaasa ka Prantsuse lõunarannikul Cap d’Agde kuurortis toimuvatele nudistide ja swingerite-üritustele.

Esmalt jõudsid kaebused kohaliku piiskopini möödunud suvel, kuid kirikuvõimud otsustasid politseid sellest mitte teavitada, öeldes, et soovivad kõigepealt sisese uurimise läbi viia.

49-aastane kiriku vabatahtlik, kellel väidetavalt oli isa Continiga suhe ja kes viibis preestriga vahekorras, mis toimus pastoraadis, ütles Itaalia väljaandele Il Mattino di Padova: «Tema ümber tiirles palju naisi. Alguses ma seda läbi ei hammustanud, vaid alles hiljem.»

Continit pole veel arreteeritud, kuid süüdistuste uurimisega tegeleb prokurör.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles