Ameeriklastest abielupaar vägistas ja tappis oma kasutütre (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sara Packer kohtumajas.
Sara Packer kohtumajas. Foto: AP/Scanpix

Ameerika Ühendiriikides Pennsylvanias esitasid võimud süüdistuse mehele ja naisele, kes vägistasid ja tapsid üheskoos oma 14-aastase kasutütre – enne kui lõhkasid oma ohvril käed-jalad küljest. Väidetavalt rahuldasid nad seeläbi oma väärastunut seksuaalfantaasiat.

Süüdistus esitati 44-aastase Jacob Sullivani ja 41-aastase Sara Packeri vastu. Nende kasutütre Grace Parkeri ilma jäsemeteta surnukeha leidsid jahimehed ühest Philadelphia lähistel asunud metsast oktoobrikuus.

Kohtudokumentide järgi planeeris paarike Parkeri mõrva juba tunamullu sügisel. Sullivan rääkis politseile, et tema ja Packer sõidutasid tüdruku eelmise aasta 8. juulil nende uude koju.

Väidetavalt lõi Sullivan seejärel tüdrukut näkku, vedas ta pööningule ning asus teda vägistama – sellal, kui Packer vaatas kõike pealt. Oma sõnade järgi olevat mees seda varemgi teinud, sest naisele meeldinud vägistamist jälgida.

Seejärel sundisid kasuvanemat tüdrukut võtma ravimite üledoosi – lootuses, et see ta tapab. Mitu tundi hiljem koju naastes oli Parker aga endiselt elus, mispeale otsustas Sullivan ta ära kägistada.

Paarike varjas surnukeha neli kuud oma pööningul, kallates selle haisu vältimiseks üle kassiliivaga. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles