Leedu näitleja reageeris telesaates õigele vastusele natsitervitusega (2)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leedu näitleja Asta Baukutė LRT telesaates.
Leedu näitleja Asta Baukutė LRT telesaates. Foto: 15min.lt

Leedu avalikõiguslik televisioon palus eile vabandust näitlejanna pärast, kes reageeris otsesaates õigele vastusele natsitervitusega.

Leedu riikliku raadio ja televisiooni (LRT) pressiesindaja Virginija Bunevičiūtė ütles uudisteagentuurile Associated Press, et leping muusikamängu «Arva meloodia ära» produktsioonifirmaga katkestati päevapealt.

Ebameeldiv vahejuhtum leidis aset reedel. Näitlejanna Asta Baukutė oli võidule lähedal ja kui kõlas Leedu juudi helilooja viis, röögatas ta «juut, juut», tegi natsitervituse ja osutas Adolf Hitleri vuntsidele nina all.

Pärast muusikamängu eetrisseminekut väljendas LRT asedirektor Rimvydas Paleckis Facebookis vapustust ja nördimust ning teatas, et mäng on läbi.

Kohaliku meedia teatel olevat endine populistliku partei parlamendiliige Baukutė hiljem vabandust palunud ja kinnitanud, et ei tahtnud kedagi solvata.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles