Lapsi täis autoga järve sõitnud naine tunnistas end kohtus süüdi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Melbourne'is asuv Gladmani järv.
Melbourne'is asuv Gladmani järv. Foto: Youtube'i kuvatõmmis

Austraalias tunnistas 37-aastane naine end täna oma kolme lapse tapmises süüdi. Naine oli autoga järve sõitnud ning jätnud lapsed sinna uppuma. Intsident toimus 2015. aastal Melbourne'is.

Tragöödias kaotasid elu üheaastane Bol ja nelja-aastased kaksikud Hanger ja Madit, kirjutab BBC. Autos oli veel kuueaastane Alual, kes pääses eluga.

Täna tunnistas seitsme lapse ema Akon Guode end Victoria ülemkohtus tõlgi abil süüdi imikutapmises, kahes mõrvas ja ühes mõrvakatses. Guode oli Austraaliasse saabunud 2008. aastal Lõuna-Sudaanist.

Kolme lapse isa Joseph Manyang rääkis eelmisel aastal toimunud istungil, et Guode oli end juhtunu eel uimasena tundnud. Mehe kirjelduse kohaselt oli Guode olnud armastav ema, kes poleks oma lapsi tahtlikult kahjustanud.

Siiski oli üks võtmetähtsusega tunnistaja politseile rääkinud, et Guode oli tragöödia päeval kõnelnud oma laste tapmisest.

Päästeteenistused ja möödakäijad olid püüdnud lapsi meeleheitlikult päästa, kui ema oli autoga Gladmani järve sõitnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles