Trump jäi endiselt mõistatuseks

Jürgen Tamme
, välisuudiste toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donald Trump koos Ühendkuningriigi lahkumiskampaaniat Euroopa Liidust juhtinud Nigel Farage´iga, keda ta on soovitanud Briti saadikuks Washingtoni.
Donald Trump koos Ühendkuningriigi lahkumiskampaaniat Euroopa Liidust juhtinud Nigel Farage´iga, keda ta on soovitanud Briti saadikuks Washingtoni. Foto: Gerald Herbert/AP/Scanpix

Ühendkuningriik ei jää viimaseks lahkujaks lagunevast Euroopa Liidust, iganenud NATOt tuleks aga uuendada, ütles Ameerika Ühendriikide peatne president Donald Trump usutluses kahele Euroopa väljaandele.

Ajakirjandust ja pressikonverentse vältiv ning avalikkusega peamiselt mikroblogivõrgustiku Twitter 140-tähemärgiliste postituste kaudu suhtlev Trump soostus intervjuud andma Saksa tabloidi Bild vastutavale väljaandjale Kai Dekmannile ning Briti päevalehe Times parlamendiliikmest kolumnistile Michael Gove’ile.

Trumpi soovil tehti tunnine intervjuu möödunud reedel New Yorgis Trump Toweris, kus ta on läbi viinud ka tööintervjuusid ministrikandidaatidega. Postimees teeb kokkuvõtte olulisematest teemadest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles