Expressen paljastas seksiäri Viking Line'i Amorellal

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
endine
endine Foto: Playboy Eesti

Rootsi ajaleht Expressen paljastas prostitutsiooniäri Soome-Rootsi vahel kulgevatel reisiparvlaevadel.

Expresseni ajakirjanik osales 23-tunnisel reisil Stockholmist Turusse.

Amorellal oli palju erinevas vanuses naisi ja mehi, kes oli leppinud kohtumise kokku intiimteenuste vahendamisele spetsialiseerunud netilehekülgedel.

Reisi algas tavapäraselt – esmalt söödi rootsi lauas, seejärel külastati tax free kauplusi ning siis lõõgastuti diskol.

Hilisõhtul mindi kajutisse, kus üks naine pakkus ajakirjanikule intiimteenuseid 250 euro eest. Ta kirjeldas üksikasjaliselt, mida ta pakkuda suudab.

Ühe teise naise jutu järgi on laeval intiimteenuseid pakkuda palju lihtsa, kui mujal.
Naised tunnistasid, et pakuvad eskortteenust, kuid oma sõnul nad prostituudid ei ole.

Viking Line’i kommentaari järgi on intiimteenuste ostmisel ja müümisel väga raske silma peal hoida. Personali liikmed ei tohi kajutitesse siseneda muidu, kui just ei pole põhjust kahtlusta reisijaid kuriteos.

Samal seisukohal on ka Stockholmi politsei. Loo uurimise muudab keeruliseks see, et võimalik kuritegu võib leida aset Soome või Rootsi territoriaalvetes või ka rahvusvahelises tsoonis.

Laevafirma ei usu, et seksireisid on väga igapäevased. «Kui klient ostab pileti, siis me ei tea, mis taust tal on,» rääkis kommunikatsioonijuht Johanna Boijer-Svahnström Helsingin Sanomatele.

Viking Line’i laevadega sõidab aastas ligi 6 miljonit inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles