Trump käis CIAs ja jätkas Twitteri-toimetamisi

Evelyn Kaldoja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitlejatar Scarlett Johansson oli üks laupäeval Washingtonis peetud protestimarsil osalenud kuulsustest.
Näitlejatar Scarlett Johansson oli üks laupäeval Washingtonis peetud protestimarsil osalenud kuulsustest. Foto: Andrew Caballero-Reynolds / AFP / Scanpix

Oma teise ametipäeva hakatuseks tegi Donald Trump Twitteri-postituse, mille teemaks valis laupäeval umbes kaks miljonit inimest Washingtoni ja teiste USA linnade tänavatele toonud temavastased meeleavaldused.

«Vaatasin neid proteste eile, kuid mulle jäi mulje, et meil just olid valimised! Miks need inimesed ei hääletanud? Kuulustel on halb mõju,» kirjutas Trump sissejuhatuseks.

Nimelt oli laupäevasele Naiste Marsi nime kandnud üritusele tulnud ka mitu tuntud näitlejatari eesotsas Scarlett Johanssoni, Amy Schumeri, Ashley Juddi ja America Ferreraga. Samuti liikusid protestijate seas tuntud vasakaktivistid, nagu poliitdokumentaalfilmide autor Michael Moore ja feminist Gloria Steinem ning välja ilmus isegi lauljatar Madonna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles