Avdijivka relvarahu pidas vastu kolm tundi (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donetski elaninik tabamuse saanud majas.
Donetski elaninik tabamuse saanud majas. Foto: Alexander Ermochenko/AP/Scanpix

Ida-Ukrainas, Avdijivka külas täna kella viieni kestma pidanud relvarahu kukkus kokku juba kolm ja pool tundi pärast selle algust, vahendab KyivPost Donetski oblasti sõjalis- ja tsiviiladministratsiooni juhi Pavlo Žebrivski Facebooki postitust.

Ukraina terroritõrjestaabi teatel jätkavad separatistid Ukraina positsioonide ründamist, mille tagajärjel oli täna kella 14 seisuga surma saanud kaks ja haavata veel kaks sõdurit.

Staabi teatel jätkuvad rünnakud Ukraina positsioonidele Avdijivka linnas, Marjinkaja ja Krasnogorivka linnade lähistel ning Piskõ, Vodiane ja Novogrõgorivka küla lähistel. Rünnatakse tankide, raketiheitjate, suurtükkide, miinipildujate ja väiketulirelvadega, lisas staap.

Ukraina peaminister Volodõmõr Groisman (keskel) sõitis eile Avdijivkassse koha peale. / Reuters/Scanpix
Ukraina peaminister Volodõmõr Groisman (keskel) sõitis eile Avdijivkassse koha peale. / Reuters/Scanpix Foto: Reuters/ScanPix

Ukraina asekaitseminister Igor Pavlovski ütles varasemalt, et valitsusväelased tõrjusid täna Avdijivkas tagasi kaks rünnakut, milles sai surma üks sõdur.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles