Brexiti-Farage jagab nelja miljoni naelast maja Prantsuse poliitikuga

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endine Suurbritannia iseseisvuspartei juht Nigel Farage.
Endine Suurbritannia iseseisvuspartei juht Nigel Farage. Foto: Frank Augstein/AP/Scanpix

Suurbritannia Euroopa Liidust lahkumise eest võidelnud Briti poliitik Nigel Farage jagab eksklusiivses Chelsea piirkonnas asuvat ligikaudu 4,6 miljonit eurot maksvat eluaset Prantsuse naispoliitikuga, vahendab Independent. 

37-aastane Laure Ferrari, kes on Farage’ist 15 aastat noorem, juhib Euroopa Otsedemokraatia Instituuti (IDDE). Tegemist on euroskeptilise mõttekojaga, mida süüdistatakse Suurbritannia iseseisvuspartei ebaseaduslikus rahastamises. Farage on partei endine juht.

Farage, kes on abielus, kinnitas, et Ferrari viibib tema juures, kuid eitas, tema ja prantslanna vahelist afääri. Farage’i sõnul aitas ta Ferrari hädat välja ja pakkus talle öömaja.

«Ma olen temaga koos töötanud ja tunnen teda juba pikka aega. Tal oli vaja kuskil  tasuta nädal aega elada. Tegemist on töösuhtega,» ütles Farage.

Ferrari ja Farage tutvusid umbes kümme aastat tagasi, kui prantslanna teenis Strasbourgis leiba ettekandjana. Farage aitas tal saada esimese töökoha Euroopa Parlamendis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles