Twitteri naljakontol möllab keskaegne Donald Trump

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donald Trump šerifi nukuga.
Donald Trump šerifi nukuga. Foto: KEVIN LAMARQUE/Reuters/Scanpix

Twitteri paroodiakonto mängib mõttega, millised võiksid olla USA presidendi postitused, kui ta oleks keskaegne kuningas, vahendab Huffington Post.

Donaeld the Unready on «parim varakeskaegne kuningas», kes lubab «Mercia jälle suureks teha» (Mercia oli üks seitsmest Inglismaa anglosakside kuningriigist).

Ei ole teada, kes laupäeval tegevust alustanud konto taga on, kuid esimese 72 tunni jooksul oli sellel juba üle 21 000 jälgija.

Siin mõned näited konto postitustest:

«Knud Suur. On alles luuser. Ei suuda isegi merd tagasi hoida. See on lihtsalt vesi. Me hakkame merega väga karmid olema. Knud oli liiga pehme. Kurb.»

«Abtid aina lobisevad ega tee midagi. Millal te nägite neid ükskõik mida tegemas? Need tüübid, nad kasutavad meid ära. Peame tegema parema lepingu! Kurb.»

«Radikaalsete viikingite oht on päris! Me keelustasime kõik laevad, kuni me saame aru, mis toimub. Me ei taha siia draakonipäid!»

«Paljud teavad, et mind ei ole võimalik ära osta. Miks? Lihtne. Asi on mu varanduses. Kuld, hõbe, sõrmused, kõik mõõgad. Tõsiselt ka, see on lahe!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles