Ku Klux Klani juhi tapsid tema naine ja kasupoeg

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Frank Ancona.
Frank Ancona. Foto: Carolyn Ancona/AP/Scanpix

Ku Klux Klani juhi Frank Ancona abikaasale, 44-aastasele Malissa Ann Anconale ja tema pojale, 24-aastasele Paul Edward Jinkerson juuniorile esitati eile süüdistus esimese astme mõrvas. Väidetavalt tappis 51-aastase Frank Ancona abikaasa abiga tema kasupoeg. Mõlemad viibivad vahi all, vahendab The Telegraph.

Väidetavalt tulistas Ancona kasupoeg ohvrit möödunud nädala neljapäeva öösel kodus Leadwoodis une pealt pähe. Jinkersoni advokaadi sõnul ei ole tema klient mõrvaga seotud.

Endise Ku Kluxi Klani liidri surnukeha leidis laupäeval Missouri suurjõe ääres kalastanud perekond. Pühapäeval tehtud lahkamine kinnitas, et Ancona oli surnud tulistamise tagajärjel.

Ancona Leadwoodi kodus läbiotsimise korraldanud politsei sõnul oli majas asunud seif lahti muugitud ja selle sisu varastatud. Samuti on kadunud mõni mehe omanduses olnud relv, ütles politsei väljaandele Park Hills Daily Journal.

Washingtoni maakonna šerif Zach Jacobseni sõnul leidis USA metsateenistuse ametnik laupäeval ka Ancona auto – ligi 50 kilomeetri kaugusel kohast, kus oli lebanud mehe surnukeha.

Ancona kadumisest teatas Leadwoodi politseile tema tööandja reedel, sest mees polnud selleks hetkeks kaks päeva tööle ilmunud.

Enne Ancona surnukeha leidmist, ütles Malissa Ancona politseile tunnistust andes, et abikaasa oli lahkunud osariigist mingit tellimustööd tegema, lisades, et kui ta sealt tagasi jõuab, kavatseb lahutuse sisse anda.

Uurijate sõnul püüdis Malissa Anconda poja veretööd kinni mätsida ja on seega kuritöö kaasosaline.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles