Ameerika õpilane tegi sõbrapäevaks kaardi kõigile koolikaaslastele

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: SIPA/Scanpix

Ameerika Ühendriikides pühendas keskkoliõpilane pea pool aastat sellele, et valmistada 1300 südamekujulist sõbrapäevakaarti kõigile oma koolikaaslastele.

Anonüümseks jäänud õpilane kirjutas iga kaardi peale käsitsi «Sind armastatakse» ning kleepis siis südamed Ohios asuvas Troy keskkooli iga õpilase ning töötaja kapi külge. Teismeline alustas meisterdamisega septembris ning hoidis saladuskatte püsimiseks kaarte kodus oma kapis.

«Et keegi on nii pühendunud igale viimsele kui inimesele selles hoones – see on lihtsalt hämmastav,» kommenteeris koolidirektor Katherine Weaver. Ta lisas, et oli eelmisel õhtul pannud tähele, kuidas õpilane koos abilistega südameid kappide külge kleebib.

«Alguses polnud ma kindel, mida oodata ja mida need sildid endast kujutavad,» rääkis direktor. «Aga kui ma neid nägin, siis oli see tunne üsna võimas. Olin koju minnes põnevil – teades, et õpilased leiavad järgmisel hommikul südamed.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles