Iraani seitsme tormiohvri hulgas on selfit teinud mees

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Ali Ghanbarlo/AP/Scanpix

Iraani tulvades ja laviinides hukkunud seitsme inimese hulgas on mees, kes tammi purunemise taustal endast pilti tegi, teatas riigimeedia täna.

40-aastane mees tegi Iraani kaguosas Jirofti linna lähedal üle kallaste tõusnud jõe ääres end, kui tulvavesi ta minema viis, ütles Punase Poolkuu ametnik uudisteagentuurile IRNA. Tema surnukeha ei ole leitud.

Tammi purustanud tulvavesi ujutas üle suure osa linnast ja kümned majad said kannatada.

Ka Edela-Iraanis Bushehri provintsis hukkus üks mees tulvades.

Paduvihmad on põhjustanud üleujutusi kogu Iraani lõunaosas alates Khuzestani provintsist Iraagi piiril Pakistaniga külgneva Sistan-Baluchistani provintsini.

Lisaks on riigi põhjaosas kahe viimase nädala jooksul lumelaviinides hukkunud vähemalt viis inimest. Zagrose ja Alborzi mägedes on maha sadanud üle kahe meetri lund ning sajad külad on muust maailmast ära lõigatud.

Mõnes Iraagiga külgnevas piirkonnas aga pole sademeid üldse ja sajad inimesed on viimaste aastate rängimate liivatormide tõttu hingamishäiretega haiglas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles