Briti tabloid: NATO sõduritele jagati maksumaksja raha eest nõu Tallinna parimate stripiklubide kohta (9)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Caters News Agency/Scanpix

Suurbritannia sõduritele jagati maksumaksja raha eest koostatud brošüüre, kus muuhulgas anti soovitusi, millistest Tallinna stripiklubidest leiab ilusamaid tantsijaid, kirjutatakse Daily Expressis. 

2015. aasta mais Eestis läbi viidud NATO õppuse Siili jaoks koostas kaitseministeerium selles osalenud välisjõududele brošüüri «Liitlasjõudude Tallinna teejuhis». See sisaldas muuhulgas ka Tallinna kolme suurema stripiklubi üksikasjalikku kirjeldust.

Voldik jagas näiteks näpunäiteid striptiisitaridele jootraha jätmise osas ning millised klubid pakuvad eratantsuteenust. Kaitseministeerium ei selgitanud Daily Expressile, kes brošüüri välja andis või kas see on jätkuvalt kasutuses.

Juhis sisaldas siiski ka hoiatust, et avalikus kohas alkoholi tarbimine pole lubatud ja seetõttu tuleks pudelid tänavatel juues trahvi vältimiseks kinni katta.

Eesti saatkonna esindaja Londonis sõnas, et Eesti valitsus taolist dokumenti välja pole andnud.

Kommentaarid (9)
Copy
Tagasi üles