Galerii: torm Doris räsib Suurbritanniat

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Briti saartele jõudis täna torm Doris, põhjustades häireid Euroopa tihedaima liiklusega lennukeskuse töös ja rongiliikluses ning nõudes ühe inimese elu.

Ohvriks oli naine, kes sai Kesk-Inglismaal Wolverhamptonis lendava esemega vastu pead. Surmava haava tekitanud tükk oli pealtnägijate sõnul kohvilaua suurune.

Londoni Heathrow lennujaamas tühistati 10 protsenti lendudest. Iiri riiklik lennufirma Aer Lingus jättis ära 12 Suurbritannia ja Iirimaa vahelist lendu.

Mitmel raudteeliinil kehtestati kiiruspiirangud 80 kilomeetrini tunnis, mõned maanteed on tugeva tuule ja lume tõttu suletud.

Walesis ulatus tuule kiirus ligi 32 meetrini sekundis. Iirimaa Atlandi rannikul registreeriti tuulepuhangute kiiruseks kuni 38 meetrit sekundis. Briti meteoroloogiaamet hoiatas purustuste, elektrikatkestuste ja häirete eest liikluses.

Torm liigub Atlandi ookeanilt ida poole. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles