Gabriel Moskvas: Saksa valitsus ei süüdista Venemaad valimistesse sekkumises (3)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vene välisminister Sergei Lavrov ja Saksa välisminister Sigmar Gabriel täna Moskvas kohtumisel.
Vene välisminister Sergei Lavrov ja Saksa välisminister Sigmar Gabriel täna Moskvas kohtumisel. Foto: Artyom Korotayev/TASS/Scanpix

Saksa valitsus ei süüdista Venemaad valimistesse sekkumise katsetes ega libauudiste tootmises, ütles välisminister Sigmar Gabriel täna Moskvas visiidil olles.

«Saksa meedia vastaku enda eest. Saksamaal ja teistes riikides võib see olla erinev. Föderaalvalitsus selliseid süüdistusi ei esita, ja ma räägin ainult föderaalvalitsuse eest,» ütles Gabriel pärast läbirääkimisi Vene välisministri Sergei Lavroviga, kui tal paluti kommenteerida Saksa meedias kõlanud süüdistusi, et Venemaa üritab Saksa valmistesse sekkuda ja annab välja libauudiseid.

Gabrieliga kohtub täna ka Venemaa presidendi Vladimir Putiniga,» teatas Kreml.

«President võtab vastu Saksa ja Vene välisministri, kes räägivad talle tänastest Moskva läbirääkimistest,» ütles presidendi pressisekretär Dmitri Peskov. Vene välisminister Sergei Lavrov kohtub Gabrieliga samuti neljapäeval.

Ta täpsustas, et Putin võtab välisministrid vastu pärast läbirääkimisi Iisraeli peaministri Benjamin Netanyahuga.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles