Ema keeldub oma kahenädalast last mähkimast

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cindy Lever koos oma tütrega.
Cindy Lever koos oma tütrega. Foto: Kuvatõmmis

Austraalia internetiruumis kogub kuulsust blogijast ema, kellel on põhimõte – ta ei kasuta oma kahenädalase tütre peal mähkmeid, vaid harjutab teda juba varakult kraanikausi ja poti kohal käima.

Meetod, mida Cindy Leveri nimeline naine oma tütre Chloe peal rakendab, kannab nimetust «elimineeriv kommunikatsioon». Selle järgi katsub naine aimata ära tütre hädavajadusi ning ta siis kiiremas korras tualettruumi viia.

«See kõik on osa lõbust,» rääkis Lever sellest, kuidas ta last kraanikausi kohal hoiab. «Ma armastan, et see pakub lapsega veelgi sügavamat ühendust.»

Ta lisas, et alguses oma plaanist abikaasale rääkides pidas too teda hulluks – kuid nüüd olevat ka mees meelt muutnud ning elab protsessile kaasa.

Naine selgitas, et viib tütre tualetti kohe peale tema ärkamist – just nii, nagu teevad ka täiskasvanud. Seejärel hoiab ta last kraanikausi kohal, nii et ema ja tütar mõlemad üksteist peegli kaudu näeksid.

«Siis ma ütlen kas «piss, piss» või «kaka, kaka»,» kommenteeris Lever oma meetodit. «See annab talle vihje.» 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles