Lumetorm võib tuua New Yorki kuni 45 cm lund

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumetorm New Yorgis 9. veebruaril 2017
Lumetorm New Yorgis 9. veebruaril 2017 Foto: AFP / Scanpix

New Yorgis ja selle ümbruses võib esmaspäeval algava lumetormi ajal sadada kuni 45 cm lund, hoiatas USA meteoroloogiateenistus pühapäeval.

Meteoroloogiateenistus andis lumetormi hoiatuse kirderannikule, seal hulgas New Yorgile, Long Islandile, Westchesteri maakonnale ja Connecticutile.

Tormist ei jää ilmselt puutumata ka New Jersey, Pennsylvania ja New England.

New Yorki peaks lumesadu jõudma esmaspäeva hilisõhtul või teisipäeva esimestel tundidel. Teisipäeval võib sadada kuni 45 cm lund. Tuuleiilide kiirus võib ulatuda 22 meetrini sekundis.

"See saab kindlasti olema suurim lumetorm New Yorgis 2017. talvehooajal," ütles meteoroloog Faye Barthold Long Islandi meteoroloogiajaamast.

Long Islandil võib sadada 30-45 cm lund. Samuti on oodata tugevat tuult ja vähest nähtavust.

New Yorgi kuberner Andrew Cuomo ütles pühapäeval, et esmaspäeva õhtul aktiveeritakse piirkonna eriolukordade operatiivkeskus.

Talvetorm saabub vaid nädal pärast seda, kui inimesed võisid New Yorgis T-särkides ringi jalutada, sest õhutemperatuur tõusis 17 soojakraadini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles