Damaskuses tehti teine enesetapurünnak

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: LOUAI BESHARA/AFP/Scanpix

Süüria pealinnas Damaskuses tehti pärast 25 inimese elu nõudnud plahvatust kohtuhoones teinegi enesetapurünnak, milles on samuti hukkunuid, teatas riigimeedia.

«Terrorist õhkis lõhkeainevöö ühes Damaskuse Rabweh' piirkonna restoranis, mitu inimest sai surma ja vigastada,» ütles riiklik uudisteagentuur SANA.

Plahvatus linna lääneosa restoranis kärgatas vähem kui kaks tundi pärast suitsiidirünnakut Hamadiyeh' linnaosa kohtuhoones.

Süüria pealinnas Damaskuses kärgatas täna kesklinna peamises kohtuhoones enesetapupomm, riikliku uudisteagentuuri teatel hukkus vähemalt 25 inimest.

«Terrorist õhkis end Damaskuse vanas justiitspalees, on surnuid ja haavatuid,» öeldi uudises. Süüria peaprokuröri sõnul ajastati rünnak kiirele päevasele ajale, et põhjustada võimalikult palju surmasid.

Politsei üritas terroristi kohtumajja sisenemast takistada, kuid sellest hoolimata õnnestus tal ennast sellesse sisse murda ja õhku lasta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles