Ameerikas jäi rongi alla raudteel poseerinud rase modell (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fredzania Thompson mõned hetked enne oma surma.
Fredzania Thompson mõned hetked enne oma surma. Foto: Kuvatõmmis

Ameerika Ühendriikides hukkus rongirataste all modelliks püüelnud lapseootel noor naine, kes valis oma esimese fotosessiooni asukohaks raudtee.

Võimude sõnul poseeris 19-aastane Fredzania Thompson Navasota linna lähedal kahe raudteepaari vahel, kui naisele lähenes rong. Thompson hakkas eest ära liikuma, kuid ei pannud ilmselt tähele, et ka teisel rööpapaaril tuli vastassuunast rong. Surm oli silmapilkne.

Naise isa Hakamie Stevenson rääkis meediale, et tema tütar käis kohalikus kolledžis, kuid soovis panna haridustee modellikarjääri nimel ajutiselt pausile. «Ta tahtis karjääri teha kogu hingest. Ta hakkaski seda tegema päeval, mil ta hukkus,» lausus isa.

Naisest pilte teinud inimene viga ei saanud ja politsei ei kahtlusta praegu mingisugust kuritahtlikkust. Thomsoni mees Darnell Chatman rääkis ajakirjandusele, et naine oli talle kahe nädala eest teatanud – ta on rase.

Perekond lõi naise matusekulude tarbeks korjanduskampaania. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles