Video: Indias leiti metsast ahvide keskelt tüdruk (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indias metsast lelitud tüdruk
Indias metsast lelitud tüdruk Foto: AP/Scanpix

Jaanuaris leiti Põhja-India metsast umbes kaheksa-aastane tüdruk, kes ametnike algse hinnangu kohaselt elas seal ahvide keskel. Arstid aga arvavad nüüd, et tüdruku tegelik lugu on veelgi kurvem, vahendab Guardian. 

Uttar Pradeshi osariigi metsavahid leidsid jaanuaris umbes kaheksa-aastase tüdruku, kelle kaasa võtmiseks nad väidetavalt ahve eemale pidid peletama. Tüdruk oli paljas, roomas neljakäpukil ja kriiskas kõigi ligiduses viibinute peale.

Arstid, kes tüdrukut viimased kuud ravinud on arvavad aga, et laps ei elanud ahvidega, vaid jäeti metsa, sest tal on tõenäoliselt vaimsed ja füüsilised puuded.

Kohaliku metsaametniku JP Singhi sõnul leiti tee äärses võsast, mitte metsasügavikust. Kuigi tüdruku lähedal oli ahve, pole mingit kinnitust, et ta nendega koos oleks elanud.

«Arvan, et tüdruku pere teadis, et ta ei suuda rääkida ja seepärast jätsid nad ta sinna,» sõnas ta. «Kui ta elaski ahvidega, siis vaid mõne päeva.»

Vanemarsti Ankur Lali teatel tüdruku puuete iseloomu alles uuritase. Tema sõnul näitab lapse kiire areng arstide hoole all samuti, et ta ei kasvanud metsas. «Alguses ta roomas, nüüd käib ta normaalselt- ta pole sünnist saadik metsas olnud.»

Tüdruk viidi täna arstide hoole alt lastekodusse. 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles