Galerii: Venemaal sai rongiõnnetuses tõsiselt viga 14 inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Venemaa pealinnas Moskvas põrkasid ööl vastu tänast kokku kaks rongi, tõsisemalt sai vigastada 14 inimest, teatasid Interfaxile meedikud, linnavõimud ja eriolukordade ministeeriumi esindajad.

Interfaxi info kohaselt põrkasid kokku Moskva-Bresti reisirong ja tühi elektrirong.

"Viimastel andmetel toimetati 14 inimest haiglasse ja veel umbes 50 said meditsiiniabi kohapeal. Kuue inimese vigastused on rasked," ütles kiirabiteenistuse ametnik.

Moskva-Bresti reisirongis võis agentuuri andmetel olla oma 800 reisijat.

Kohalike võimuesindajate kinnitusel sai raudtee õnnetuskohal kahjustada ja sinna on suunatud rasketehnika, et rongiliiklus taastada.

Eriolukordade ministeeriumi valveametnik Vladimir Ivanov ütles Interfaxile, et Moskva-Bresti rongis reisijate seas paanikat ei puhkenud ja üksteist abistati.

"Tuleb ära märkida, et paanikat inimeste ja rongi teenistujate seas ei olnud. Inimesed püüdsid üksteist aidata ja aru saada, kes on tõsisemalt viga saanud. Rongi evakueerimine möödus samuti rahulikult," kirjeldas Ivanov, kes kiitis ka päästjate ja meedikute tööd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles